Ništa od novog odbora SDS-a u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 21.09.2016 - 10:22

Nenad Zdravković, poverenik SDS - a za Vranje i Vranjsku Banju, i nakon skoro tri meseca od postavljenja na ovo mesto od strane centrale, nije uradio ništa kako bi bili raspisani stranački izbori za izbor novog Gradskog odbora.

Vreme nežnosti: Predizborna akcija SDS-a FOTO FB Vreme nežnosti: Predizborna akcija SDS-a FOTO FB

Zdravković kaže da će Izvršni odbor SDS - a veoma brzo imenovati poverenika za Vranje, koji će biti iz Pčinjskog okruga.

- To će biti prvi i osnovni korak, a poverenik će biti taj koji će kasnije organizovati i Skupštinu, i sve što bude trebalo po Statutu stranke, nećemo mi to da radimo iz drugog grada.

Ne želim da licitiram sa imenima, dao sam predlog. Poverenik za vranjski SDS sam postao pošto sam potpredsednik  IO,  dok bi našli nekoliko imena za kandidate.

Trenutno imamo kandidate za poverenika, svi su kvalitetni, i biće saopšteno čim ih IO bude imenovao - pojašnjava Zdravković.

On međutim, za nepuna tri meseca ni jednom nije došao u Vranje, niti se interesovao za dešavanja u stranci, tvrdi Igor Andonov, nekadašnji predsednik GrO SDS - a pre njegovog raspuštanja.

- Mi sve vreme očekujemo da poverenik raspiše izbore za GrO u Vranju, ali poverenik ne da ne raspisuje izbore, nego se ni ne pojavljuje u Vranju.

Očekujemo jednog novog poverenika koji će da sagleda situaciju, raspiše izbore i da vidimo šta će članstvo da kaže.

To bi bila jedna potpuno normalna procedura - kaže Andonov.

Odbori SDS - a u Vranju i Vranjskoj Banji raspušteni  su zbog pravljenja postizborne koalicije sa SNS-om na lokalu, što je bilo u suprotnosti sa stavom centrale stranke da se sa naprednjacima ne sarađuje ni na jednom nivou vlasti.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: