NOVA AKCIJA: Imaš auto - pazi pauk!

Lokalne vesti - Utorak 27.01.2015 - 11:26

Direkcija za izgradnju grada Vranja pokrenula je akciju rigoroznije kontrole parkiranja, što znači da će pauk vozilo nositi svaki auto koji je nepropisno parkiran.

KO ne pazi iznova preživljava KO ne pazi iznova preživljava

Direktor tog javnog preduzeća Dragan Stojković za OK Radio kaže da je ova odluka doneta na nedavnom sastanku sa komunalnim i saobraćajnim policajcima.

– Trenutno sprovodimo rigoroznu akciju kontrole mirujućeg saobraćaja u gradu.

Na sastanku održanom u sredu sa predstavnicima Saobraćajne policije, Komunalne policije, Komunalne inspekcije i rukovodstva Direkcije na temu regulisanja mirujućeg saobraćaja u gradu postignut je dogovor o preduzimanju oštrijih akcija i mera u oblasti parkiranja, naročito u užem gradskom jezgru.

Upućujemo apel vozačima da parkiranje vrše isključivo na obeleženim parking mestima, jer će se za nepropisno parkiranje primenjivati veoma oštre sankcije u vidu podizanja nepropisno parkiranih vozila „pauk“ vozilom i izricanjem novčanih kazni na licu mesta – kaže Stojković.

Inače, kazna za nepropisno i “paukom” podignuto vozilo iznosi 4.000 dinara, osim ako ono nije bilo parkirano na zelenoj površini.

U tom slučaju kazna je 5.000 dinara. Na to se dodaje i kazna za saobraćajni prekršaj u iznosu od 5.000 i taksa za čuvanje automobila na depou koja dnevno staje 500 dinara.  

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: