Nova pomoć za Strahinju

Lokalne vesti - Sreda 12.11.2014 - 10:18

Ribolovci iz Vranja uplatili su oko 50.000 dinara pomoći potrebne za nastavak lečenja i borbe za očuvanje vida Strahinje Đorđevića iz Vranja.

Pomozimo Strahinji! Pomozimo Strahinji!

Po rečima Miloša Antića, ribolovca iz Vranja i jednog od organizatora prikupljanja pomnoći, ova akcija je uspela zahvaljujuci "Ribolov novinama", kao i ribolovcima iz Vranja i Beograda.

- Održali smo humanitarnu aukciju u okviru naše grupe na Facebook-u gde smo licitirali naš ribolovni pribor, odnosno štapove, varalice, mašinice, i sav novac od prodaje ribolovačkog  pribora uplatili direktno na Strahinjin račun – kaže Antić.

Grupa ribolovaca, najavljuje još ovakvih humanitarnih akcija kako bi pomogli pojedincima i porodicama kojima je to neophodno.

Svi koji žele da pomognu Strahinji novac mogu uplatiti i na žiro račun porodice Đorđević 205-9001003675814-94 kod Komercijalne banke.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: