NOVA ŠANSA za zapošljavanje

Lokalne vesti - Nedelja 12.03.2017 - 10:02

Grad Vranje raspisivanjem konkursa za novo zapošljavanje koji se odnosi na nedovojno obrazovane mlade ljude nastavlja ispunjavanje svog plana zapošljavanja.

Vranje ponovo daje šansu mladima FOTO OK Radio Vranje ponovo daje šansu mladima FOTO OK Radio

U pitanju je poziv za poslodavce za učešće u projektu „Sprovođenje stručnog ospoljavanja u skladu sa Lokalnim akcionim planom za zapošljavanje u Vranju“, koji podrazumeva finansiranje troškova obuke nezaposlenih lica sa srednjom stručnom spremom sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje.

Vranje u svom akcionom planu za cilj ima i zapošljavanje osetljivih kategorija nezaposlenih osoba sa srednjom stručnom spremom, kroz realizaciju koncepta ,,učenje kroz rad“, što je aktuelno i u ovom konkursu.

Prema planu, Vranje će uplaćivati novac na ime pokrića troškova minimalne neto  zarade u Srbiji sa pripadajućim porezima i doprinosima, sredstva za pokriće troškova prevoza polaznika i naknadu poslodavcu za obučavanje polaznika na mesečnom nivou.

Obuke u prostorijama poslodavaca trajaće, prema propozicijaa, najmanje tri meseca, a rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja na sajtu Grada Vranja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: