Nova sednica Skupštine grada

Lokalne vesti - Sreda 09.07.2014 - 11:17

U Velikoj sali Skupštine grada Vranja počela je 25. sednica lokalnog parlamenta, poslednja pred letnju pauzu.

Sa jedne od sednica Skupštine grada Sa jedne od sednica Skupštine grada

Posebnu pažnju javnosti izaziva izjašnjavanje odbornika o povećanju cena komunalnih usluga za sva pravna i fizička lica.

Nove predložene cene za odnošenje i deponovanje smeća za domaćinstva iznose 6,11 dinara umesto dosadašnjih 5,31 dinara po kvadratu, a očekuje se i saglasnost odbornika za povećanje pogrebnih usluga za oko sedam odsto kao i povećanje cena dimničarskih usluga.

Odbornici  između ostalog razmatraju Izveštaj o izvršenju budžeta Grada Vranja, informacije o nivelaciji terena u Privredno-radnoj zoni Bunuševac, ali i predloge rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora JP „Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“, „Uprava Banje“, „Novi dom“ i „Zavod za urbanizam“.

Veliku polemiku odbornika izazvala je tačka koja se tiče Nacrte odluka o izradi Planova detaljne regulacije pojedinih ulica i naselja u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: