NOVA SMENA: Antanasijević ponovo na čelu INSPEKCIJA

Lokalne vesti - Sreda 29.06.2016 - 10:53

Boban Antanasijević (SNS) imenovan je u ponedeljak na funkciju načelnika Sekreterijata za inspekcijske poslove u Vranju umesto Zorana Mihajlovića (DS), potvrđeno je OK Radiju.

Antanasijević na poslu FOTO Privatna arhiva Antanasijević na poslu FOTO Privatna arhiva

Antanasijević je već ranije obavljao posao načelnika, u periodu od 2012. do početka 2014. godine, a nakon toga bio je raspoređen u Odseku za boračko invalidsku zaštitu, kao samostalni stručni saradnik.

Boban Antanasijević u izjavi za OK Radio kaže da će prioritet u radu Sekreterijata biti realizacija i poštovanje odluka Gradske uprave grada Vranja.

- Trenutno sprovodimo akciju na regulisanju zauzeća javnih površina manjih montažnih objekta privremenog karaktera na teritoriji grada.

Takođe, radimo na odnošenju havarisanih i neregistrovanih vozila, a trebalo bi da krenemo i u regulisanje vanpijačne prodaje
– kaže Antanasijević.

U sastavu Sekretarijata za inspekcijske poslove su građevinska, komunalna, saobraćajna, prosvetna, kao i inspekcija zaštite životne sredine i inspekcija ZOO higijene.

Antanasijević je bio kandidat za načelnika Pčinjskog upravnog okruga pre nego što je na tu dužnost imenovan Srećko Pejković.

Boban Antanasijević je  rođen 14. aprila 1976. godine u Vranju.

Po obrazovanju je diplomirani ekonomista. Oženjen je i otac dvoje dece.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: