NOVA SNAGA SNS-a: I Boža pojačao naprednjake

Lokalne vesti - Utorak 13.10.2015 - 11:37

Božidar Boža Đorđević novi je, ali i stari član SNS-a u Vranju.

Otvaranje brane 2005.: Đorđević, država i crkva FOTO FB Otvaranje brane 2005.: Đorđević, država i crkva FOTO FB

Naprednjaci su tako dobili još jedno pojačanje u liku bivšeg direktora „Vodovoda“ sa značajnom političkom karijerom.

Đorđević je bio socijalista, pa je prešao u Vučelićeve socijaliste i čak bio kandidat za predsednika SPS-a na izborima 2004. godine.

Posle toga Đorđević prelazi u DSS, a odatle u SNS, biva šef mesnog odbora, ali je tada odstranjen iz stranke posle previranja u nastanku prvog odbora naprednjaka, i potpunog preuzimanja stranke od straane Dragana Nikolića.

Posle te epizode, Đorđević je bio jedan od lidera DSS-a, a naročito od kada su stranku napustili Dejan Stanojević i njegovi.

Sada, Đorđević se vraća među naprednjake.

- Nisam ni odlazio. U vreme nastanka prvog odbora 2010. godine, tadašnji čelnici SNS-a u nastajanju su javno, na televiziji, rekli da je nas nekoliko izbačeno iz stranke.

Ali, to se ispostavilo kao netačno. Ja sam bio i ostao član SNS-a, i zato mi se praktično briše članstvo u DSS, jer je članska karta SNS-a starija.

Imao sam sastanak sa rukovodstvom SNS-a i imali smo razumevanja jedni za druge - kaže Đorđević.

Inače, Đorđević je bio direktor „Vodovoda“ od 2004. do 2008. godine, a pre tooga je dugo godina bio tehnički direktor te firme.

Za vreme njegovog direktorovanja otvorena je brana "Prvonek" posle 20 godina izgradnje.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: