NOVA VLAST U HANU: Mladenović ponovo predsednik

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.06.2016 - 08:29

Vranje - Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Vladičin Han za novog predsednika opštine izabran je Goran Mladenović (SNS).

Mladenović i odborrnici hanske skkupštine FOTO Z.  Cvetković Mladenović i odborrnici hanske skkupštine FOTO Z. Cvetković

On je ovu funkciju obavljao i ranije, nakon čega je dobio mandat narodnog poslanika u pređašnjem sazivu srpskog parlamenta.

Za njegovog zamenika izabran je Vladimir Kostić (SNS), pomoćnik predsednika opštine u prethodnom mandatu.

Za predsednicu Skupštine izabrana je Danijela Popović (SNS), koja je i ranije u dva mandata bila na tom položaju, kao funkcioner DS-a.

Funkciju zamenika predsednika Skupštine u naredne četiri godine obavljaće Miroslav Đorđević (SNS).

Ovakvim izborom formirana je nova, a ustvari stara vlast u ovom mestu.

SNS je od ukupno 37 odborničkih mesta u lokalnom parlamentu osvojila 18, dok joj je nedavno prišlo i šest odbornika DS-a, koji su se učlanili u SNS.

U opoziciji su ostali  SPS sa četiri, kao i dve grupe građana koje su osvojile po tri mandata, i još jedna kojoj je pripalo samo jedno odborničko mesto.

Nejasna je ostala pozicija PS sa dva odbornika, jer se još uvek ne zna da li su u vlasti ili u opoziciji.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: