Novi parking u krugu Bolnice

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.07.2016 - 12:49

Krajem prošle sedmice počeli su radovi na proširenju parkinga kod ZC Vranje u Dunavskoj ulici, nakon čega bi trebalo da se ublaži problem sa ulaskom privatnih vozila u krug Bolnice.

Radove izvodi Radove izvodi "Saba Belča"; Foto: Direkcija za izgradnju Vranje

Parking se praktično graniči sa ulicom Bore Stankovića sa jedne (stara neurologija) i sadašnjim odeljenjem za ORL sa druge strane.


Novi parking će se prostirati na 1.200 kvadrata, a planirano je da bude proširen za 55 parking mesta, a uz to će biti izgrađena i javna česma, kaže za OK Radio direktor vranjske Direkcije Dragan Stojković.

- Proširenje je bilo neophodno uraditi, s obzirom na to da u tom delu grada dolazi do zagušenja u saobraćaju.

Od ranije postoji dogovor sa rukovodstvom Zdravstvenog centra da ovaj parking prostor koriste i pacijenti, jer je davnašnji problem sa ulaskom privatnih vozila u krug Bolnice
– kaže Stojković u izjavi za OK Radio.

Ugovorena vrednost investicije je 4,3 miliona dinara, radove izvodi preduzeće „Saba Belča“ iz Preševa, a rok za njihov završetak je 60 dana.

- Radovi se obavljaju na javnoj površini u vlasništvu grada, a pre tri dana su otpočeli pripremni zemljani radovi.


Parking će biti otvorenog tipa i plaćaće se po tarifi za Prvu gradsku zonu – objašnjava Stojković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: