Novi predsednik Zajednice advokata

Lokalne vesti - Sreda 23.07.2014 - 12:48

Advokat Dragan Stojanov nije više predsednik Zajednice advokata u Vranju, a na njegovo mesto izabran je advokat Ivica Kostić iz kancelarije „Nešić“.

Ivica Kostic Ivica Kostic

Do ove promene došlo je na redovnoj izbornoj sednici Zajednice advokata, a novi predsednik imaće četvorogodišnji mandat.

– Moj mandat trajao je četiri godine i dva meseca, jer sam imao malo produženje zbog štrajka i svih dešavanja u poslednje vreme.

Lično sam prezadovoljan svojim dosadašnjim radom, a odato mi je i priznanje.

Oformili smo poslovnu prostoriju, kompletno je opremili nameštajem, kompjuterima, televizorima, štampačima, skenerima, internetom, kablovskom televizijom, a takođe smo napravili i salu za sastanke – kaže Stojanov.

Prema njegovim rečima, u narednom periodu treba održati položaj u kome se sada advokati nalaze. – Treba da se čuje glas i reč advokata.

Treba da učestvujemo u reformi pravosuđa, jer mi najbolje znamo ko je koliko stručan i ko je kakav čovek, sudija i advokat – kaže Stojanov.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: