Novi smećar stiže u Vranje

Lokalne vesti - Petak 15.05.2015 - 11:24

Grad Vranje uskoro dobija najsavremeniji kamion smećar za odvoženje otpada na deponiju.

potpisan ugovor o nabavci kamiona-smecara potpisan ugovor o nabavci kamiona-smecara

Tim povodom gradonačelnik Zoran Antić u petak je potpisao sa predstavnicima kompanije “Atrikod iz Kruševca ugovor o nabavci teretnog vozila vredan 13, 5 miliona dinara.

Sredstva su obezbeđena iz namenskog Fonda za zaštitu životne sredine, a vozilo će koristiti preduzeće “Komrad”.

Prema rečima gradonačelnika ugovor je realizovan tek nakon dve godine zbog složenih postupaka i zakonskih procedura, o čemu je govorio i Srđan Stanković iz gradske Službe za javne nabavke.

Biserka Popović iz “Atrikoda” je rekla da je izuzetno zadovoljna zbog uredne tenderske dokumentacije i profesionalizma u samom postupku javne nabavke od strane nadležnih u Gradskoj upravi.

Prema njenim rečima teretno vozilo kapaciteta 16 metara kubnih, sa EURO 6 motorom, biće isporučeno gradu najkasnije 60 dana od potpisivanja ugovora.

- Radi se o najsavremenijem teretnom vozilu, smećaru. Beogradska čistoća ima 97 takvih vozila, a njime su pokriveni Novi Sad i svi veći gradovi u Srbiji – kazala je Popovićeva.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: