Novi stubići u pešačkoj zoni

Lokalne vesti - Sreda 15.10.2014 - 09:32

Direkcija za izgradnju Vranja u centru grada postavila je na nekoliko lokacija zaaštitne stubiće, čija je funkcija onemogućavanje voziila da ulaze u pešačke zone.

Dosadašnje prepreke nisu bile dovoljne Dosadašnje prepreke nisu bile dovoljne

Po rečima Dragana Stojkovića, direktora Direkcije, u pitanju je tekuće održavanje koje ovo javno preduzeće sprovodi kako bi oštećenje stubiće vratilo u funkciju.

- Na raskrsnici Karađorđeve i Ulice Stefana Prvovenčanog, gde počinje pešačka zona zamenili smo stare, i postavili nove stubove.

Nesavesni pojedinci polomili su deo inventara prilikom ulaska u tu zonu, gde je inače zabranjeno kretanje vozilima u radno vreme. Sredstva za ove radove obezbeđena su iz rezervi koje je Direkcija imala – kaže Stojković.

Po njegovim rečima, Direkcija bi u narednom periodu trebalo da uradi standardizaciju stubića u gradu, jer trenutno postoji pravo šarenilo na ulicama.

Stariji su crni, oivičeni žutom farbom, dok novi imaju svetlucave crvene okvire.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: