Novi UDES na UKLETOJ RASKRSNICI

Lokalne vesti - Ponedeljak 31.07.2017 - 14:01

U subotu kasno popodne, dogodila se saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod gornje kasarne u kojoj nije bilo povređenih, ali meštani iz okolnih kuća strahuju da na istom mestu može doći do daleko težih posledica.

Sa lica mesta, amaterski snimak Sa lica mesta, amaterski snimak

Saobraćajni udes se dogodio na raskrsnici ulica Nemanjine i Kraljevića Marka, gde se vrlo često događaju ovakve nezgode, tako da je stanovnici ovog dela grada nazivaju ukletom.

Svakog meseca, svake godine, na istom mestu se desavaju ovakve stvari, što zbog neprilagođene brzine kojom voze nesavesni vozači, što zbog raskrsnice koja je oduvek predstavljala problem u saobraćaju.

Tu često dolazi do sudara između vozača koji dolaze iz Nemanjine i koji imaju prednost i onih iz Kraljevića Marka, a i jedni i drugi najčešće voze veoma brzo.

U blizini nema ni “ležećih policajaca” niti ogledala koja bi povećala preglednost, a opasnost vreba i pešake, jer su trotoari redovno krcati parkiranim automobilima.

- Da li će neko preduzeti mere bezbednosti, pitanje je na koje godinama nema odgovora ili se možda čeka neka tragedija pa da se onda stvari resavaju? – pita se sagovornik OK Radija.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: