Novi zaplet u Surdulici

Lokalne vesti - Subota 23.05.2015 - 08:49

Vranje - OO SPS-a Surdulica obavestio je u petak javnost da je Agencija za borbu protiv korupcije zvanično pokrenula postupak zbog sukoba interesa i zloupotrebe službenog položaja u privatne svrhe protiv Danijele Trajković, v.d. Osnovnog javnog tužioca u Hanu.

Nema političkog mira u Surdulici Nema političkog mira u Surdulici

- Minulim radom tužiteljke, koja je sama priznala da je bliska surduličkim naprednjacima, trenutno se bavi i Državno veće tužilaca.

Postupci pred Agencijom i Državnim većem tužilaca vode se na osnovu dokaza i podataka koje je tim organima u svojstvu građanina Surdulice dostavio narodni poslanik Novica Tončev - kaže se u saoštenju.

Novica Tončev je inače pokrenuo javnu debatu o položaju tužiteljke, postavivši nadležnim organima 25 pitanja o sukobu interesa i sličnim pitanjima. Državni organi su pravovremeno reagovali, a na njihove dalje reakcije valja sačekati.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: