Novo, novo mi dajte: BORA na USB

Lokalne vesti - Sreda 26.04.2017 - 12:05

Turistička organizacija (TO) Vranja pripremila je za sve turiste i goste našeg grada suvenir u vidu USB memorije sa likom Bore Stankovića.

Stari dani na novoj tehnologiji FOTO: TO Vranje Stari dani na novoj tehnologiji FOTO: TO Vranje

Na USB-u se nalazi lik čuvenog pisca i citat iz njegovih „Starih dana“.

Unutar memorije je i promotivni film o Vranju, film o našim kulturno-turističkim manifestacijama i slobodan prostor od tri gigabajta.

TO Vranja je početkom nedelje dobila 10 probnih primeraka i očekuje se da stigne i ostatak prvog kontigenta, koji bi se već do kraja nedelje našao u prodaji na punktovima ove organizacije.

Prve reakcije na ovakav način promocije su izuzetno pozitivne, kaže za OK Radio direktor TO Vranje Saša Ivanov.

- Već smo dobili narudžbine od kolega iz turističkih organizacija Leskovca i Vlasotinca, koji žele da na sličan način promovišu svoje gradove, tako da očekujem da prva tura od 500 komada ubrzo „plane“.

TO Vranje nastavlja sa ovakvim vidom promocije i pripremamo USB memorije sa starim vranjskim poslovicama koje je prikupio Mile Kostić Dubnica
  – najavljuje Ivanov.

Direktor navodi da će USB sa Borom biti i deo promotivnog paketa, koji će kao poklon biti deljen svim značajnim gostima Vranja i potencijalnim investitorima.

Paket će sadržati i statuetu sa likom Bore Stankovića, knjige, kao i promotivne flajere sa turističkim i privrednim potencijalima Vranja.

Cena USB memorije još uvek nije konačno utvrđena, ali je namera da bude što pristupačnija svima, tako da će najverovatnije biti ispod 1.000 dinara, kaže Saša Ivanov.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: