Novo POJAČANJE za vranjske naprednjake

Lokalne vesti - Petak 12.02.2016 - 10:16

Nebojša Bogdanović, nekadašnji direktor filijale UBB Banke u Vranju i doskorašnji član PUPS-a prešao je u SNS, potvrdio je Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih naprednjaka.

Bulatović i Bogdanović na sastanku SNS-a za Banju FOTO FB strana SNS-a  Bulatović i Bogdanović na sastanku SNS-a za Banju FOTO FB strana SNS-a

Bulatović kaže da je Bogdanović izrazio želju da pređe u SNS, i da je za sada samo član stranke u Vranjskoj Banji.


- Što se tiče funkcije u partiji, još uvek nismo razgovarali sa njim o tome. Predložen je da pomogne stranci i da se uključi aktivno u njen rad.

Čovek sa takvim iskustvom je dobrodošao stranci. Na njega se u Vranjskoj Banji veoma ozbiljno računa
- kaže Bulatović.


Nebojša Bogdanović je po obrazovanju diplomirani ekonomista. Radio je u „Jedinstvu“, Gradskoj upravi Vranja, „Alfi“ i UBB Banci.

Bulatović kaže i da su članovi mnogih stranaka najavili za skorije vreme kolektivne prelaske u SNS, ali nije želeo da otkriva o kojim partijama je reč.

Zanimljivo je da je supruga Nebojše Bogdanovića, Dejana, nekadašnja novinarka, od 2012. goodine na čelu lokalnog Centra za razvoj socijalih usluga, ispred PUPS-a, člana vladajuće koalicije u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: