Novo ruho bazena kod KOŠTANE

Lokalne vesti - Nedelja 11.06.2017 - 12:28

Nakon kompletne rekonstrukcije koju je omogućila kompanija British American Tobacco (BAT), U Vranju je svečano otvoren renoviran „Koštanin“ bazen.

Novi enterijer bazena FOTO BAT promo Novi enterijer bazena FOTO BAT promo

Kako je saopštio BAT, najveći britanski investitor u Srbiji, u renoviranje je uloženo više od 10.000 evra, a partneri na projektu revitalizacije bili su opština Vranje, Uprava sportske hale, preduzeća PONS, Pro-metan iz Niša, Top Sofa i Viša Tehničko Tehnološka škola iz Vranja.

Na svečanosti upriličenoj povodom završetka radova, u prisustvu čelnika opštine i mnogobrojnih Vranjanaca, Thanos Trimis, generalni direktor kompanije BAT je izjavio da je izuzetno srećan što kao društveno odgovorna kompanija BAT na ovaj način podstičemo razvoj lokalne zajednice u kojoj već godinama uspešno posluje.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, zahvalio se rukovodstvu BAT-a, kao i zaposlenima u Sportskoj hali i volonterima što je projekat okončan kvalitetno i u planiranom roku.

Rekonstrukcijom je obuhvaćeno betoniranje celokupnog prostora bazena, popravka i zamena suncobrana i ležaljki, postavljanje eco-friendly nameštaja od paleta, popravka i farbanje ograde, kao i krečenje prostorija, a obezbeđen je i pristup za osobe sa invaliditetom.

Renoviranje je realizovano u skladu sa najvišim ekološkim standardima, te će se popravkom bazena sprečiti gubitak vode od čak 20 kubnih metara dnevno, dok su u prostoru postavljeni reciklažni kontejneri.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: