NOVO: Tasićeva NOVA pomoćnica gradonačelnika!

Lokalne vesti - Utorak 05.04.2016 - 12:30

Ivana Tasić nova je pomoćnica gradonačelnika Vranja za oblast regionalnog razvoja, lokalnu samoupravu, međunarodne i domaće organizacije i preduzeća u restruktuiranju i stečaju, saopšteno je na Otvorenom danu za medije SPS-a.

Tasićeva na novom zadatku FOTO Tasićeva na novom zadatku FOTO "Mladoženja"/OK radio

Tasićeva je članica G.G. “Jedinstveni za Vranje”, koja se nalazi na listi oko SPS-a za lokalne izbore u Vranju.


Na ovoj listi Ivana Tasić se nalazi na 14. mestu.

Zanimljivo je da je na čelu resora za regionalni razvoj Tasićeva zamenila Borivoja Antića, koji je takođe napustio Jedinstvenu Srbiju i nalazi se na listi SPS-a za lokalne izbore u okviru G.G. “Za jedinstveno Vranje”.

Gradonačelnik Zoran Antić je odluku o postavljenju Tasićeve na mesto pomoćnice gradonačelnika opisao kao političku i dodao da je to “tehnička stvar”.

U izjavi za OK Radio, Tasićeva je potvrdila da se radi o “tehničkoj stvari”, ne želeći da daje dalje komentare.


O planovima za dalji rad, Ivana Tasić kaže da je rano govoriti.

- Ja sam na dužnost pomoćnice gradonačelnika postavljena od 1. aprila. Planove imam, ali o njima mogu da govorim tek za nekoliko dana – kaže Tasićeva.

Ivana Tasić je po obrazovanju diplomirani pravnik, zaposlena u Skijalištima “Besna Kobila” na poslovima rukovodioca opšteg pravnog sektora.

Udata je i majka je dvoje dece.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: