NOVOGODIŠNJI KOKTEL: Vranje ima samo Vranjance (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 15.01.2015 - 10:29

Veliki novogodišnji koktel grada Vranja organizovan je u sredu u restoranu „A2“.

Deo atmosfere sa novogodišnjeg koktela u Vranju Deo atmosfere sa novogodišnjeg koktela u Vranju

Skupu je prisustvovalo više od 500 najvažnijih ljudi u Vranju iz svih profesija, preduzeća i ustanova, privatnih lokalnih, državnih i javnih.
 

Među zvanicama najviše je bilo političara, lekara, privrednika, novinara, ali i predstavnika Vojske Srbije i policije, pa i pokoji radnik kulture.
 

Gostima su se obratili gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predsednik Skupštine grada Slobodan Stamenković.

– Očekuje nas duga i teška godina, ali će lokalna samouprava učiniti sve da se problemi i poteškoće što lakše prevaziđu.
 

Daćemo sve od sebe da život građana Vranja učinimo boljim, a u svemu tome mora da nam pomogne svaki pojedinac.
 

Očekujemo nesebičnu podršku svih onih koji na bilo koji način učestvuju u vršenju vlasti, jer samo na taj način možemo da prevaziđemo sve nedaće koje nas očekuju u započetoj godini – kazao je gradonačelnik Antić.
 

Predsednik Skupštine Slobodan Stamenković čestitao je građanima Vranja novogodišnje i božićne praznike, rekavši da će glavna misija rukovodstva grada u ovoj godini biti otvaranje novih i očuvanje postojećih radnih mesta.


 

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: