NULTA FAZA: Rešena MISTERIJA KLUPICA

Lokalne vesti - Četvrtak 17.08.2017 - 13:02

Nakon što je 20 klupa postavljeno u Sportskom centru u Vranju, u danu kada niko od sagovornika OK Radija nije mogao da objasni odakle one tu, lokalna vlast je otkrila misteriju na zvaničnom gradskom sajtu.

Novi izgled Sportskog centra FOTO vranje.org.rs Novi izgled Sportskog centra FOTO vranje.org.rs

Prema ovom saopštenju, objavljenom nakon pisanja OK Radija, postavljanje klupa je uvod u rekonstrukciju čitavog kompleksa, za šta je iz gradskog budžeta opredeljeno 400.000 dinara.

Pored radova na terenu na sređivanju česme i zelenih površina, u toku je izrada projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju Sportskog centra.

- Ukupna vrednost izrade projektne dokumentacije je 1,2 miliona dinara, a čitav proces rekonstrukcije će se odvijati u pet faza - izjavio je gradski većnik za sport Nenad Đorđević za zvanični gradski sajt.

Tokom jučerašnjeg dana, međutim, redakcija OK Radija nije mogla da dobije nikakve informacije o ovoj akciji, mada smo se i pisanim putem obratili načelniku Gradske uprave Dušanu Aritonoviću.

U toj, nazovimo je nultoj fazi projekta, koja predstavlja informisanje javnosti, OK Radio je uspešno zaobiđen.

Prema najavama, nakon pet faza rekonstrukcije, Sportski centar će dobiti sasvim novi izgled.

U zvaničnom saopštenju, međutim, nije bilo reči o stanovitom čamcu sa jarbolom, koji je postavljen prošle nedelje, za koji niko sa sigurnošću ne zna šta bi trebalo da predstavlja.

Javnost očekuje informacije i povodom te „instalacije“, kako bi se i na ovom projektu okončala očigledno najgora, nulta faza projekta, obaveštavanje javnosti o tome ko, zašto i za koliko para nešto uopšte radi u ime građana.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: