NUNS bira predsednika: Bodrožić i Lekić u trci

Lokalne vesti - Subota 25.03.2017 - 10:11

Vranje - Godišnja Skupština Nezavisnog udruženja novinara Srbije održava se u subotu 25. marta u beogradskom Medija centru.

Razmatraće se i godišnji izveštaj. Foto: Zvanični logo Udruženja. Razmatraće se i godišnji izveštaj. Foto: Zvanični logo Udruženja.
Dosadašnji predsednik NUNS - a Vukašin Obradović saopštio je Izvršnom odboru svoju odluku da će 25. marta iz ličnih razloga podneti neopozivu ostavku Skupštini Udruženja.
 

Od 6. februara počeo je kandidacioni postupak za izbor predsednika NUNS - a, pa će tako pored razmatranja redovnog godišnjeg izveštaja o radu, Skupština na dnevnom redu imati i izbor novog predsednika.

 

Kаndidаtа  zа predsednikа NUNS - а predlаže Izvršni odbor, kаo i svаki člаn NUNS-а nа nаčin predviđen Statutom.
 
 
Prema pisanju beogradskih medija, za sada su u trci dva kandidata za to mesto - Željko Bodrožić i Slaviša Lekić.
 
 
Željko Bodrožić je glavni i odgovorni urednik nedeljnika "Kikindske" i aktuelni potpredsednik NUNS - a.
 
 
Slaviša Lekić, aktuelni kolumnista Danasa, je bio novinar i urednik u više srpskih i jugoslovenskih medija, autor nekoliko knjiga, te autor brojnih tekstova, publikacija, dokumentarnih emisija i filmova i sa radnim iskustvom od 35 godina.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: