Obnavljanje obnovljenog šetališta!

Lokalne vesti - Subota 14.02.2015 - 09:03

Trotoari u glavnoj ulici u Vranju trebalo bi da budu izjednačeni sa šetalištem i pokockani, najavljuju iz Direkcije za izgradnju grada.

Šetalište skoro rešeno: centar Vranja Šetalište skoro rešeno: centar Vranja

Po rečima Dragana Stojkovića, direktora Direkcije, uređenje šetališta u Ulici Stefana Prvovenčanog i preređivanje kocke, urađeno je mimo arhitektonskih rešenja koja su bila ponuđena na konkursu za izvođenje ovih radova.

- Sada postoji jedna neobična situaciju da imamo šetalište sa trotoarima. U kontekstu nastavka projekta o uređenju šetališta, planirali smo da levu i desnu traku spustimo na nivo šetališta, i ugradimo behaton ploče.

Tako ćemo dobiti  staze gde će moći da se kreću sve kategorije pešaka, s obzirom da se preko ove „turske kocke“ mnogi ljudi otežano kreću.

To je planirano programom za ovu godinu kako bi se uradila jedna ambijentalna celina, i kako bi se dobio jedan funkcionalni prostor u svoj svojoj celini – kaže Stojković.

Celokupna vrednost radova planiranih za pokockavanje trotoara iznosi nešto više od 3,5 miliona dinara.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: