Obuka za pokretanje SOPSTVENOG BIZNISA

Lokalne vesti - Četvrtak 28.09.2017 - 14:09

Vranje - Novosadski humanitarni centar organizuje petodnevne obuke za stanovnike opština Vladičin Han i Surdulica koji su zainteresovani za pokretanje sopstvenog posla.

Brsplatna obuka za pokretanje biznisa. Foto: S.Tasić/OK Radio Brsplatna obuka za pokretanje biznisa. Foto: S.Tasić/OK Radio

Prednost u odabiru polaznika obuka biće data mladima od 15 do 30 godina starosti i ženama, bez obzira na starost.

Najuspešniji polaznici će imati priliku da se, posle obuke, sa svojom poslovnom idejom prijave za bespovratna novčana sredstva namenjena preduzetnicima.

Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na obukama iz organske proizvodnje hrane, razvoja lokalnog turizma i pružanja usluga pomoći u kući starim licima.

Pored teorijske nastave, biće organizovana i poseta nekom od lokalnih preduzetnika koji se uspešno bave poslovima vezanim za temu obuke.

Obuka se organizuje u okviru “SEED step dva” programa Podrška razvoju obrazovanja i zapošljavanja, koji ima za cilj da doprinese zapošljavanju, smanjenju siromaštva, rodnoj ravnopravnosti i socio - ekonomskom razvoju u regionu.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: