Od Palme traže Mandino RAZREŠENJE

Lokalne vesti - Sreda 22.03.2017 - 09:31

Predsednici četiri opštinska odbora Jedinstvene Srbije (JS) u okrugu i deo Gradskog odbora ove stranke u Vranju zatražili su od predsednika Dragana Markovića Palme razrešenje Dejana Manića Mande sa mesta predsednika Okružnog odbora JS.

Ozbiljne optužbe Manićevih saradnika FOTO: D. Ristić/OK Radio Ozbiljne optužbe Manićevih saradnika FOTO: D. Ristić/OK Radio

Dopis je krajem prošle nedelje upućen u centralu stranke, a potpisali su ga predsednici opštinskih odbora JS u Vranjskoj Banji, Vladičinom Hanu, Preševu i Trgovištu, kao i zamenik šefa odborničke grupe ove partije u Skupštini grada.

Potpisnici navode da Manić funkciju predsednika Okružnog odbora koristi zarad svojih ličnih interesa, gledajući pre svega da zloupotrebom stranačke funkcije sagleda svoju porodicu i najbliže, pri čemu žrtvuje samu stranku i ostale funkcionere stranke, ne obazirući se na posledice.

- Političku priču na okružnom nivou vodi „mešetarenjem“ sa ostalim političkim strankama, nanoseći na taj način direktnu štetu svakom odboru pojedinačno, dok na suprotnoj strani ostvaruje svoje lične interese – stoji u dokumentu.

U dopisu se tvrdi da je radom Dejana Manića nezadovoljan i najveći deo Gradskog odbora u Vranju.

- Kap koja je prelila čašu predstavlja najnoviji ispad Dejana Manića kada je javno napao svog potpredsednika Aleksandra Stojkovića, a nakon toga je u nedeljniku „Vranjske“ izašao tekst o njegovim zloupotrebama sa preduzećima u kojima ima udela i sa kojima je povezan.

Svoje opravdanje za ovakvo ponašanje Dejan Manić traži u drugima, pri čemu zanemaruje nespornu činjenicu da je on trenutno predsednik stranke, kako na nivou okruga, tako i na lokalu i kao javna ličnost treba da bude reprezent ponašanja svakog političara, a ne reprezent negativnog političara koji svojim postupcima uništava stranku.

Njegovo razrešenje je neophodno kako bi se stranka na nivou okruga što pre stabilizovala, konsolidovala i nastavila sa daljim radom
– navodi se u dopisu Palmi.

Dejan Manić nije želeo da komentariše navode iz dopisa predsedniku Jedinstvene Srbije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: