ODBORNICI nezainteresovani za pomoć BOLESNIMA

Lokalne vesti - Sreda 15.02.2017 - 09:51

Akcija prikupljanja knjiga za ZC Vranje, inicirana od pojedinaca u gradu, nije naročito uspela, bar što se tiče odbornika lokalnog parlamenta.

Humana akcija za pomoć pacijentima u Bolnici FOTO OK Radio Humana akcija za pomoć pacijentima u Bolnici FOTO OK Radio

Na poslednjoj sednici Skupštine, 65 odbornika poklonilo je svega 50 knjiga, od toga samo JS 25, iz čega se može zaključiti da odbornici nisu preterano zainteresovani za pisanu reč.

Inače, ova humana akcija je potekla od grupe intelektualaca i predstavnika javnog života u gradu.

U akciji „Knjiga za Zdravstveni centar“ do sada je prikupljeno oko 1.000 knjiga, a samo Muzej knjige iz Beograda poslao je više od 500 primeraka.

Akcija će zvanično početi u petak 17. februara, a svi koji su u mogućnosti mogu da donesu knjige u Narodni univerzitet ili gimnaziju „Bora Stanković“,  od  9 do 21 čas svakog dana.

Biblioteke na odeljenjima Bolnice u Vranju namenjene su isključivo pacijentima.

Menadžment ZC - a prihvatio je ideju ove akcije, tako da će prvobitno knjige dobiti dečje odeljenje, hirurgija, ortopedija, ginekologija i otorinolaringologija.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: