OK RADIO: VEĆINA neka prvo sredi HIRURGIJU

Lokalne vesti - Subota 08.07.2017 - 19:11

Redakcija OK Radija saopštenje „većine članova hirurškog odeljenja“ smatra za još jedan napad na nezavisne medije u Vranju, i to od strane sa koje se najmanje očekivalo i koja najmanje ima prava da bilo kome, pa i nama, deli lekcije.

Ilustracija FOTO OK Radio Ilustracija FOTO OK Radio

Najpre, sa pravne i ljudske strane, saopštenje dela članova (kao da je to neki klub) Hirurgije ne bi moglo da egzistira u praksi, ma sa koje strane gledano.

Najpre, Hirurgija nije pravno lice i kao takva ne bi smela da ima svoj pečat, pa ga i nema.

Nema ga, ali ga koristi kao da ga ima.

Dalje, „članovi“ Hirurgije se kriju pod maskom većine, ne želeći da kažu ko su. Što se kriju, ako je sve u redu, što ne izađu sa svojim imenima i prezimenima?

Dalje, zna li neko sa Hirurgije zašto je odmah posle incidenta, jednog u nizu na ovom odeljenju, zabranjeno korišćenje alkohola u ZC Vranje?

Da nije možda i za to kriv OK Radio?

U reakciji na tekst OK Portala „Umalo tuča na hirurgiji“ „većina“ kaže da je arhiva ZC-a puna dokaza o dešavanjima na tom odeljenju.

I sad, sve je OK, osim redakcije OK Radija, koja smatra da je problematično to što se pijani hirurzi tuku na tom odeljenju, što interveniše milicija, godinama, što se stažistkinjama pokazuju intimni delovi tela?

Problematično, kako mi smatramo, ili redovno i normalno, kako smatra „većina“?

OK Portalu  iskreno je žao ako je bilo koga uvredio, jer to nije bila namera.

Redakcija OK Radija pruža punu podršku svim ozbijnim ljudima na hirurgiji, a oni su zaista velika većina, da već jednom uzmu stvar u svoje ruke i srede stanje u svojoj kući, a na dobrobit pre svega pacijenata, ali i svih onih pravih stručnjaka kojima Vranje može samo da se ponosi.

Manite se medija, i neka svako radi svoj posao najbolje što ume.

Čišćenje vaše kuće, i sami pišete, neophodno je.

Verujte, ne samo OK Radio, nego čitav grad će biti uz vas u tom poslu.

Ljuti ili ne, samo ga vi možete obaviti, da budućnost vaše i kuće vaših pacijenata ne bi bila ovako ružna kao što je to, nažalost, sadašnji trenutak.

Redakcija OK Radija

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: