Okončani radovi kod ŽELEZNIČKE!

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.06.2016 - 14:33

Preduzeće „Vodovod" saopštio je u ponedeljak da su konačno završeni radovi na prepumpavanju atmosferske kanalizacije kod Železničke stanice u Vranju.

Ovako je nekada izgledalo - plato ispred Železničke FOTO M. Mišković/OK Radio Ovako je nekada izgledalo - plato ispred Železničke FOTO M. Mišković/OK Radio

U te namene iz budžeta Grada Vranja izdvojeno je 3,83 miliona dinara, što je regulisano Ugovorom koji je još aktuelni  gradonačelnik Zoran Antić potpisao sa izvođačem radova početkom marta.
 
Prema rečima v.d. direktora „Vodovoda“ Veneta Zdravkovića, dva izvorišta uključena su u cevovod, dužine 1.100 metara, kao i atmosferska voda koja se kroz rigole sliva u šahtu.

-To znači da više ne bi trebalo da dolazi do sakupljanja ogromne količine vode, koja je stvarala velike probleme - kaže Zdravković.

Inače, plato kod Železničke jedina je veza Vranja i okolnih sela,  Toplaca, Ćukovca, Dulana...

Posle „Vodovoda“ na potezu je Direkcija za izgradnju, koja će asfaltirati čitav taj potez, od „Navipa“ do Železničke.

Za ovaj posao obezbeđena je građevinska dozvola kao i projekat za zatvaranje te deonice, koja je deo opštinskog putnog pravca ka selu Ćukovac.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: