OPREZ! Vreme paklenih vozača!

Lokalne vesti - Četvrtak 12.06.2014 - 09:45

Deonica međunarodnog puta Niš-Skoplje kod Vranja veoma je problematična zbog radova na Koridoru 10 i neophodna je oprezna vožnja, upozoravaju putari.

kod sela Mostanica kod sela Mostanica

Saobraćaj se preusmerava na stari put Vranje – Vladičin Han, pa su zbog toga i veće gužve s obzirom da je počela turistička sezona.

Na deonici gde se izvode radovi, od sela Suvi Dol do Mazaraća, put je obeležen saobraćajnom signalizacijom i upozorenjima, a na pojedinim mestima su i radnici Koridora koji regulišu saobraćaj.

Duž celog puta je brzina ograničena, a kolovozna linija puna, ali se neretko dešava da automobili i kamioni pretiču, čime ozbiljno ugrožavaju svoju, ali i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Jedan od takvih primera je automobil „Opel“ šabačkih registracija, koji je uslikan za vreme preticanja kolone automobila, kamiona i autobusa preko pune linije kod sela Moštanica, uprkos tome što su iz suprotnog pravca nailazila druga vozila.

U Policijskoj upravi u Vranju saznajemo da će saobraćajna policija uvesti pojačanu kontrolu vozača na ovoj deonici, jer se u naredna tri meseca očekuju velike gužve, s obzirom da je reč o tranzitnom putu do Makedonije i Grčke.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: