Orlando Blum u Preševu

Lokalne vesti - Četvrtak 01.10.2015 - 11:43

Vranje - Kroz prihvatni centar za izbeglice i migrante u Preševu u poslednja 24 časa prošlo je više od 4.000 izbeglica sa Bliskog istoka, pokazuju podaci Crvenog krsta.

Blum je ambasador UNICEF-a. Foto UNICEF Twitter/Tomislav Georgiev Blum je ambasador UNICEF-a. Foto UNICEF Twitter/Tomislav Georgiev
Podršku izbeglicama sa Bliskog istoka dao je i holivudski glumac Orlando Blum koji je u sredu, kao ambasador UNICEF-a obišao Prihvatni centar u Preševu.
 
Oralndo Blum je u svojstvu ambasadora UNICEF-a obišao i prihvatni centar za izbeglice u Đevđeliji gde izbeglice iz Grčke ulaze u Makedoniju.
 
Britanski filmski glumac Orlando Blum proslavio se ulogom Legolasa u Gospodaru prstenova. Pored ove, njegove najpoznatije uloge su i uloga Vila Trnera u Piratima s Kariba, princa Parisa u Troji i Balina de Ibelina u Kraljevstvu nebeskom.
Kroz Prihvatni centru za izbeglice u Preševu, u poslednja tri meseca, prema procenama Crvenog krsta, prošlo oko 100.000 ljudi. 
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: