Osnovan SDSS i u Vranju

Lokalne vesti - Četvrtak 05.11.2015 - 09:40

Samostalna demokratska stranka Srbije predstavila je svoje odbore u Vranju i Trgovištu, uz obećanje da će se ova partija zalagati za stvaranje jednakih mogućnosti iza građane u malim i velikim gradovima.

Miloš Simić sada na čelu novog odbora FOTO: S. Tasić Miloš Simić sada na čelu novog odbora FOTO: S. Tasić

Za predsednika GrO SDSS - a u Vranju izabran je advokat Miloš Simić, a za predsednika OO u Trgovištu Miroslav Velinović.
Predsednik SDSS-a i zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, rekao je da je Vranje  grad koji je izuzetno važan za ovu partiju.

- Ljudi koji danas čine SDSS su dugo godina u politici,  koji su kroz angažman u DSS-u Srbije ostavili trag na političkoj sceni, zalažući se od 1992. godine za izvorna načela ove partije.
 
Na spoju demokratskog i nacionalnog SDSS počinje svoje postojanje uz stavljanje lokalnih interesa u prvi plan.

Takođe, ustavno pravni poredak u Srbiji mora da funkcioniše, kako bi bila ostvarena ostala prava, za šta se SDSS prvenstveno zalaže - kaže Mladenović.

On dodaje da je u Srbiji SDSS formirao preko 50 odbora, uz zalaganje da se problemi građanina stave u prvi plan, i da kvalitet života u većim gradovima bude postignut i za žitelje manjih mesta.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: