Otac i pet sinova pretukli konkurenta

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.06.2015 - 10:05

Vranje - U centru sela Donji Stajevac kod Trgovišta u subotu uveče oko 19 sati dogodila se opšta tuča na otvorenom u kojoj je teške telesne povrede zadobio jedan mladić iz tog sela.

Pažljivo kod Trgovišta FOTO A. Stojković Pažljivo kod Trgovišta FOTO A. Stojković

Tuču su policiji prijavili meštani, i tek nakon intervencije policije tuča je prekinuta.

Prema izvorima OK Radija, policija je tom prilikom uhapsila Dobrivoja S. (73) i pet njegovih sinova: Igora (31), Mališu (30), Momira (29), Miroslava (23) i Srđana (20) zbog sumnje da su pretukli Igora Lj. (37), nanevši mu teške telesne povrede.

Policija nije želela da otkriva imena učesnika tuče osim informacije da  je stariji muškarac tupim predmetom pretukao poznanika i ugrozio mu život.

Kako se saznaje povređeni je životno ugrožen, jer je zadobio teške telesne povrede trbušne duplje, zbog čega je i hitno je prebačen u Klinički centar Niš.

Prema informacijama OK Radija, reč je o familiji Bidžaci, a prema navodima policije povređenom čoveku su teške povrede stomaka nanete tupim predmetom.

On nema, navodi se, vidljive povreda po glavi, licu i telu, ali je zadobio povrede trbušne duplje.

Svađa je, kako se ppretpostavlja, nastala zbog prometa ogrevnog drveta.
 
Istraga je u toku.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: