Otkazan koncert MILIGRAMA

Lokalne vesti - Subota 04.06.2016 - 11:23

Koncert benda „Miligram“ koji je trebalo da bude održan u subotu u Vranju, otkazan je iz tehničkih razloga, saopštili su organizatori iz Beograda.

FB strana najave za koncert FB strana najave za koncert

Organizatori nisu dali bliža objašnjenja o razlogu otkazivanja ovog koncerta, koji je najavljivan kao veliki spektakl i koji je reklamiran i u susednoj Makedoniji.

U ovakvim prilikama, kada se koncert otkaže dan pre održavanja, obično se radi o slabom interesovanju, odnosno malom broju karata u predprodaji.

Organizator obično ne želi da rizikuje gubitke, pa je najsigurnije rešenje otkazivanje koncerta.

Nezvanično se saznaje da je prodato mnogo manje ulaznica od planiranih 3.500, pa se "Miligram" neće pojaviti pred vranjskom publikom.

Povraćaj novca uz kupljenu kartu moguće je ostvariti na mestima na kojima su karte kupljene, saopšteno je na FB strani organizatora.

Oni koji su iskoristili akciju četiri karte za 1.700 dinara mogu da se na broj 063 73 014 79 da se dogovore o mestu i vremenu povraćaja novca, uz kupljene komplete.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: