Otvoren PLATO u Banji (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 22.04.2016 - 15:05

U petak su predsednica GO Vranjska Banja Slavica Sotirović, gradonačelnik Vranja Zoran Antić i načelnik Pčinjskog okruga Slaviša Bulatović, presecanjem vrpce, svečano otvorili plato u ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca u ovom mestu.

Predsednica Gradske opštine Slavica Sotirović na otvaranju; Foto: D. Ristić Predsednica Gradske opštine Slavica Sotirović na otvaranju; Foto: D. Ristić

Svečanost je protekla u znaku izliva nezadovoljstva pojedinih prisutnih, koji su izviždali gradonačelnika Antića i „častili“ ga povicima „Ua!“ i „Lopovi, lopovi!“, dok su načelnika okruga pozdravljali aplauzima i skandiranjem „Bulate, Bulate!“

Oni su u rukama držali i flajere sa natpisom „Crveni karton za gradonačelnika“.

Predsednica Gradske opštine Vranjska Banja Slavica Sotirović se na otvaranju zahvalila rukovodstvu Grada Vranja i Ministarstvu privrede na pomoći prilikom realizacije uređenja platoa.

 - Ovo je plato namenjen svim građanima Vranjske Banje, koji smo počeli da gradimo pre dva meseca.

U toku ta dva meseca nije bilo mnogih koji su sada tako glasni da pomognu u izgradnji.

Na žalost, mnogi vandali su pokušali da uruše ovo mesto i ovaj plato i zato, građani Vranjske Banje, čuvajte ovo što je napravljeno
– rekla je Sotirovićeva.

Načelnik okruga Slaviša Bulatović, burno pozdravljen od prisutnih, rekao je da se obraća ispred Ministarstva privrede i da aplauz još uvek nije zaslužio, jer u Banji ima još dosta posla.

- Ja čestitam rukovodstvu Gradske opštine Vranjska Banja na dobro obavljenom poslu, a posebno mi je drago što mogu da se zahvalim Draganu Stevanoviću Bosketu, državnom sekretaru u Ministarstvu privrede, koji je uložio sav svoj autoritet u realizaciji ovog projekta.

Ja, kao Banjčanin, ne mogu da budem zadovoljan izgledom Vranjske Banje danas, ali ono što mi daje nadu, to je da je Banja mnogo lepša nego pre dve godine i čestitam opštinskom rukovodstvu na hrabrosti da se uhvati u koštac sa svim problemima
– istakao je Bulatović.

Gradonačelnik Antić se nije obraćao na svečanosti, a kasnije je medijima izrazio žaljenje zbog, kako je rekao „torture kojoj smo bili izloženi“.

- Ovo neprimereno ponašanje predstavlja kršenje predizborne ćutnje i pravila izborne proccedure, jer to govori o njima i njihovom mentalnom sklopu.

Ovo smo radili, ne zbog interesa nijedne političke stranke, već zbog interesa žitelja Vranjske Banje
– rekao je Antić.

Nakon otvaranja, Bulatovićeve pristalice su, uz pratnju trubača prodefilovale Banjom i bojkotovale dalje aktivnosti u kojima je učestvovao gradonačelnik Zoran Antić.

Gradonačelnik Zoran Antić, predsednica opštine Slavica Sotirović i direktor „Uprave Banje Goran Marković su predali na upotrebu novoizgrađenu fontanu u parku i balon salu u Vranjskoj Banji.

 

    

    

      
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: