OVERLOAD: BAJAGA u Hanu 30. jula!

Lokalne vesti - Sreda 13.07.2016 - 11:59

Vranje - „Bajaga i Instruktori“ i „Bjesovi“ glavne su zvezde festivala „Overload“ koji se u Vladičinom Hanu održava poslednjeg vikenda jula, saznaje OK Radio.

ovogodišnji logo OVERLOADA ovogodišnji logo OVERLOADA

Muzički festival „Overload“ biće održan 29. i 30. jula u Sportskom centru „Kunjak“ u Vladičinom Hanu uz brojne rok i DJ nastupe i tradicionalni moto skup.

Prve festivalske večeri publiku juga Srbije zabavljaće DJ Filthy Kid i bendovi „Impact“, „Mc Bahata i Lejdi Lord“, „Bvana iz Lagune i Neznani Ludaci“, „Straigh Jackin“, „Eyesburn“ i „Bjesovi“.

Za drugo veče kompletan spisak izvođača nije potvrđen, ali će se u Hanu sigurno pojaviti „Beogradski tribute Bijelo dugme“ i „Bajaga i Instruktori“.

Očekuje se i konačan dogovor sa DJ-ima i rok bendovima sa lokala, iz Vladičinog Hana, Surdulice i Vranja.

Doček bajkera je u petak 29. jula, a tradicionalni moto skup u subotu 30. jula.

Na zahtev mnogobrojnih posetilaca, prvenstveno iz Niša, festivalski kamp će ove godine biti otvoren ranije i to u sredu, 27. jula, najavljuju organizatori.

Predsednik organizacionog odbora festivala Zoran Cvetković kaže za OK Radio da se ekipa „Overloada“ trudi da svake godine podiže kvalitet festivala.

- Zbog velikog interesovanja, odlučili smo da vratimo DJ nastupe, kojih nije bilo prošle godine.

Probaćemo i da u dogovoru sa policijom produžimo trajanje festivalskih večeri, kako bi svi zainteresovani mogli da uživaju u nastupima do ranih jutarnjih časova.

U svakom slučaju, posetioce sa čitavog juga Srbije očekuje mnogo dobre muzike i zabave u Vladičinom Hanu
– najavljuje Cvetković.

Ulaz, kao i boravak u kampu će i ove godine biti slobodni, a za kampere je obezbeđen i besplatan ulaz na bazen tokom festivala.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: