OVERLOAD: I S.A.R.S. u Hanu

Lokalne vesti - Petak 07.07.2017 - 13:48

Vranje – Beogradski sastav S.A.R.S. drugi je hedlajner ovogodišnjeg „Overload“ festivala koji se 4. i 5. avgusta održava u Vladičinom Hanu.

S.A.R.S. po prvi put na Overloadu  FOTO Promo/Vuk Nenezić S.A.R.S. po prvi put na Overloadu FOTO Promo/Vuk Nenezić

Kao što je ranije najavljeno, na prvoj festivalskoj večeri, zvezde programa biće članovi „Riblje čorbe“, dok će „S.A.R.S.“ nastupiti u udarnom terminu u subotu, 5. avgusta.

Momci iz „S.A.R.S.-a“ su 2010. godine nastupili u Vladičinom Hanu, dok se festival održavao pod imenom „Reload“, dok će „Riblja čorba“ po prvi put svirati pred hanskom publikom.

Ovim se spisak izvođača na „Overloadu“ ne završava, jer su u toku pregovori sa još dva poznata srpska rok benda.

Ovogodišnji „Overload“ festival održaće se 4. i 5. avgusta ove godine na prostoru hanskog Sportskog centra „Kunjak”.

Festival će praktično početi u ponedeljak, 31. jula, kada će za sve goste Vladičinog Hana biti otvoren besplatan kamp.

- Prošle godine smo imali bajkerske ekipe iz cele južne Srbije, ali i iz Makedonije, Bugarske i Mađarske, tako da i ove godine očekujemo najmanje 500 ljubitelja dvotočkaša, koji se uvek dobro provedu u Hanu – izjavio je za OK Radio Zoran Cvetković iz Organizacionog odbora “Overloada”.

U glavnom muzičkom programu će učestvovati i lokalni rok bendovi, a organizatori planiraju i angažovanje i nekih od najpopularnijih srpskih DJ-eva.

Organizatori najavljuju i bogat prateći program, u kojem veliku pažnju privlače bajkerske igre, a ove godine biće i iznenađenja za sve koji se bave muzikom.

- Planiramo organizovanje muzičkih radionica za sve zainteresovane i u toku su pregovori sa dva zaista velika muzička imena sa prostora ex Jugoslavije.

Verujem da će njihovo učešće na “Overloadu” predstavljati zaista veliko iznenađenje za sve posetioce festivala
– najavljuje Cvetković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: