Overload VS Reload

Lokalne vesti - Četvrtak 24.07.2014 - 12:15

Nakon što je opština Vladičin Han otkazala pokroviteljstvo manifestacije „Reload“, opštinsko rukovodstvo brže-bolje osmislilo je novi muzički spektakl i za veoma kratak rok ugovorilo nastupe izvođača.

Jedan koncert, a dve organizacije - Overloaad i Reload Jedan koncert, a dve organizacije - Overloaad i Reload

Za ime nove manifestacije koja će opštinu koštati oko 1,5 miliona dinara, čini se da je kreativnost izostala, pa je osmišljen novi naziv „Overload“, koliko da ne budu tuženi zbog krađe imena prethodnog organizatora spektakla.

Čak je i logo manifestacije veoma sličan.

– Sve je spremno za početak „Overload“-a, samo je Rambo Amadeus otkazao gostovanje zbog privatnih obaveza.

O tome ko će gostovati morate da pitate organizacioni odbor. Ukoliko pišete o ovoj temi, pišite o „Overload“-u i ne otvarajte pitanje „Reload“-a.

Dakle, objavite samo priču o nastupima izvođača i ne stavljajte nas u kontekst sa „Reload“-om – rekao je predsednik hanske opštine Goran Mladenović.

Kako je saopšteno na opštinskom portalu Vladičinog Hana, u petak 25. i subotu 26. jula na sportskom centru "Kunjak" nastupaće pored lokalnih i grupa Divlje Jagode, inspektor Blaža i grupa Zaa iz Kruševca, ukoliko još neko od njih ne otkaže brzo ugovoreni nastup.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: