OVO NEKO DOZVOLJAVA!!! Jedini gradski trg postao parking!

Lokalne vesti - Utorak 28.10.2014 - 08:58

Plato ispred Narodnog muzeja u Vranju s vremena na vreme služi kao besplatan parking, pa je u večernjim satima na tom mestu više od 12 parkiranih vozila.

Šta radi komunalna i saoobraćajna policija? - Trg Staniše Stošića, uveče Šta radi komunalna i saoobraćajna policija? - Trg Staniše Stošića, uveče

Naš čitalac Ivan Spasić poslao je fotografiju, malo lošijeg kvaliteta jer je načinjena, kako je objasnio, mobilnim telefonom u večernjim satima, a na kojoj se jasno vide parkirani automobili na mestu gde je saobraćaj motornih vozila zabranjen.

Trg Staniše Stošića popločan je mermerom, te ga je veoma lako oštetiti i zbog toga je, logično, ulaz kolima zabranjen.

U nekoliko navrata primećeno je da radnici Muzeja automobilima prolaze kroz pešačku zonu i parkiraju se tačno ispred ulaza u ustanovu.

Ukoliko primetite ovakvu ili sličnu bahatost vranjskih vozača, fotografišite i pošaljite sliku na mail adresu acaokradio@gmail.com

 

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: