PANIKA: Varničenje u Novom domu

Lokalne vesti - Četvrtak 30.07.2015 - 11:59

Opšta panika nastala je u četvrtak oko 11.30 h u centru Vranja, nakon što su vatrogasci sa sirenom protutnjali glavnom ulicom i zaustavili se ispred „Novog doma“.

vatrogasci brzo stigli u centar FOTO A. Stojković vatrogasci brzo stigli u centar FOTO A. Stojković

Radnici i službenici tog javnog preduzeća u zgradama „Lepa Brena“ bili su ispred prostorija uprave toplane, ali se niotkuda dim nije video.

Direktor „Novog doma“ Nebojša Radulović kaže da su instalacije počele da varniče i da su zbog toga pozvani vatrogasci.

– Ništa strašno se nije dogodilo. Najverovatnije da je reč o opterećenju elektro instalacija, pa su počele varnice da se pojavljuju.

Mislim da je to zbog starih instalacija i klima uređaja koji stvaraju veliko opterećenje.

Bolje sprečiti, nego lečiti i zato smo pozvali vatrogasce da oni pogledaju o čemu se radi. Problem je rešen – kaže Radulović.

Dok su prolaznici gledali u zgradu i zbijali šale na račun toplane, kako su najverovatnije zaboravili „da isključe grejalice“, za to vreme vatrogasci su sredili stvar, tako da su se radnici vratili na svoja radna mesta.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: