Parking servis: Ozbiljan prekršaj MEDISA

Lokalne vesti - Utorak 30.05.2017 - 12:51

Povodom incidenta kada je pauk vozilo u centru Vranja uklonilo vozilo privatne ambulante „Medis“, dok je medicinsko osoblje bilo u hitnoj intervenciji, saopštenjem se oglasio i „Parking servis“.

Celo vozilo, ipak, bilo na trotoaru FOTO: Parking servis Celo vozilo, ipak, bilo na trotoaru FOTO: Parking servis

Slučaj se odigrao u strogom centru Vranja, u kraku ulice 29. novembra, iza zgrade „Telekoma“.

U svom saopštenju, nadležni iz “Parking servisa” ponavljaju da je vozilo podignuto po nalogu saobraćajne policije, jer je bilo parkirano na mestu na kojem je strogo zabranjeno i parkiranje i zaustavljanje.

- Vlasnica automobila i privatne ambulate „Medis“, dala je izjavu vašoj medijskoj kući da je samo delom bila parkirana na trotoaru, međutim ona je celim vozilom bila na trotoaru (što se vidi i na slikama u prilogu) i napravila ozbiljan saobraćajni prekršaj za koji je kasnije i kažnjena.

Napominjemo da se i preko puta mesta na kom je bila parkirana, gde je strogo zabranjeno parkiranje, nalazi regularan parking prostor, sa obeleženim parking mestima, na kom je prvih petnaest minuta parkiranja besplatno.

Iskreno nam je žao zbog celog ovog slučaja, pogotovo zbog žene koja je bila u izuzetno lošem stanju, ali naši, i policijski službenici su samo radili svoj posao i poštovali zakon
– stoji u saopštenju “Parking servisa”.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: