Pazi, stepenice!

Lokalne vesti - Sreda 12.08.2015 - 11:39

Stepenice koje vode ka trgu Bratstva i jedinstva i gotovo su jedina pešačka veza tog dela Vranja sa autobuskom stanicom, potpuno su ruinirane i ostavljaju zaista ružnu sliku.

Nema para ni za najsitnije popravke FOTO S. Tasić Nema para ni za najsitnije popravke FOTO S. Tasić

Po rečima Dragana Stojkovića, direktora Direkcije za izgradnju grada, iako uništene, stepenice neće biti skoro popravljene, jer za to nema para.

- Ima mnogo toga što meni kao građaninu smeta u gradu. Tu spadaju i stepenice u blizini autobuske stanice, ali su finansijska sredstva ta koja određuju kako ćemo se odnositi prema svim problemima.  

Prosto je nemoguće da se svi problemi sagledaju, zato što su sredstva ograničena, i što se radi ono što je hitno i neophodno, kao što su udarne rupe, na koje nam odlazi veliki broj sredstava.

Planirali smo da radimo sanaciju i tih stepenica, ali su sredstva većim delom otišla na krpljenje rupa i asfaltiranje sokaka, koji su ranijih godina izostavljeni iz programa, tako da za sad nema para za te radove – kaže Stojković.

I tako, stepenice će čekati. Muk je što građani ne mogu da čekaju, već tuda moraju da prolaze, i leti i zimi.

Očigledno, na svoju odgovornost.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: