Pažljivo vozite, gužve ogromne

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.06.2014 - 11:23

Početkom turističke sezone, počele su i saobraćajne gužve kod Vranja jer su radovi na Koridoru 10 u toku, a iz AMSS kažu da će oni potrajati.

Preticanje na žutoj liniji kod Vranja Preticanje na žutoj liniji kod Vranja

Naime, saobraćaj se kod Vranja preusmerava na lokalni put Vranje - Vladičin Han, a brzina je na tom delu puta ograničena na 40 kilometara na sat.

To je uzrok dugačkih kolona automobila, šlepera i autobusa, ali ima i onih koji ne poštuju vanredne okolnosti i saobraćajne propise.

Automobil marke „Audi“, čačanskih registracije preticao je preko pune linije kolone automobila brzinom većom od 90 kilometara na sat, na deonici gde je preticanje strogo zabranjeno.

Iako je policija najavila intenzivnije kontrole vozača na ovom delu magistralnog puta, saobraćajnih patrola još uvek nema.

Iz Auto-moto saveza Srbije apeluju na poštovanje saobraćajne signalizacije, a prema najavama nadležnih, radovi na deonici od Vladičinog Hana do Vranja trajaće do 15. novembra ove godine.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: