PAŽNJA: PAUK ponovo vreba!

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.08.2016 - 11:00

Direkcija za izgradnju Vranja objavila je da će „pauk“ vozilo od ponedeljka, 1. avgusta biti angažovano tokom celog dana, u terminu od osam do 23 časa.

Pauk u akciji FOTO A. Stojković/OK Radio Pauk u akciji FOTO A. Stojković/OK Radio

Prema najavama iz ovog preduzeća, izgleda da je odzvonilo nesavesnim vozačima koji su svoja vozila nesmetano parkirali po gradu gde im padne na pamet, o čemu je OK Radio prethodnih meseci dosta pisao.

Direktor Direkcije Saša Sentić kaže za OK Radio da je očigledno da u gradu vlada saobraćajni haos.

- Zbog toga sam imao sastanke sa načelnikom policijske uprave, a uskoro očekujem i sastanak sa načelnikom Komunalne inspekcije na istu temu, a to je sređivanje saobraćajnog haosa u gradu.
 
To podrazumeva da će sva vozila koja su nepropisno parkirana na javnim površinama i trotoarima biti uklonjena uz pomoć „pauka“
– kaže Sentić.

Iz Direkcije apeluju na sve građane da redovno vrše plaćanje parkiranja i propisno ostavljaju vozila na mestima predviđenim za parkiranje, kako ne bi snosili dodatne troškove uklanjanja automobila “paukom”.

Komunalna taksa za odnošenje vozila iznosi 4.000 dinara, plus 5.000 za prekršajni nalog.

Takođe, plaća se i 200 dinara po danu čuvanja na terminalu kod „Jumka“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: