PČINJSKI OKRUG: Pejković novi načelnik

Lokalne vesti - Utorak 28.06.2016 - 08:46

Vranje - Srećko Pejković, član SNS-a iz Surdulice, preuzeće dužnost načelnika Pčinjskog upravnog okruga, odlučila je Vlada Srbije.

Pejković u vreme učešća u surduličkoj vlasti FOTO Privatna arhiva Pejković u vreme učešća u surduličkoj vlasti FOTO Privatna arhiva

Iako je prema najavama iz SNS-a u Surdulici, primopredaja dužnosti trebalo da bude obavljena u ponedeljak, u zgradu Pčinjskog upravnog okruga novi načelnik još uvek nije stigao, a pređašnji Slaviša Bulatović  dao je ostavku na ovu dužnost, zbog dobijanja poslaničkog mandata.

Pejković kaže da  još uvek nije dobio zvanično rešenje Vlade, i da ne želi da govori o svojoj novoj funkciji.

- Sačekajmo još neki dan. Ja još uvek nisam ništa zvanično dobio, samo su me kolege obavestile o tome - kaže Pejković.

Novoimenovani načelnik Pčinjskog upravnog okruga je nekada bio direktor državne auto škole u Surdulici, a sad je njen vlasnik.

U periodu radikalske vlasti u Surdulici pre desetak godina bio je zamenik predsednika opštine, kada su Surdulicu vodili Stanislav Momčilović, kao predsednik i Dragan Stevanović Boske, sada koordinator  SNS-a za Pčinjski okrug a tada predsednik surduličke Skupštine.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: