PEDOFILU 18 MESECI zatvora

Lokalne vesti - Četvrtak 26.01.2017 - 15:20

Nenad Stevanović (37) iz Krive Feje oglašen je krivim i izrečena mu je kazna zatvora od godinu ipo dana, zbog nedozvoljene polne radnje nad učenicom N.S. (13) iz Vranja.

Sud odredio višu kaznu od zahteva Tužilaštva FOTO OK Radio Sud odredio višu kaznu od zahteva Tužilaštva FOTO OK Radio

Aleksandra Tošić  Arsić, portparol Osnovnog suda u Vranju, pred kojim je proces vođen, navodi da je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju tražilo kaznu zatvora od godinu dana.

- Sud je izrekao strožu kaznu od godinu ipo dana, u koju mu se uračunava i vreme provedeno u pritvoru.

Stevanović ima pravo žalbe na presudu koju je donelo sudsko Veće
- kaže Tošić Arsić.

Krivičnim Većem koje je vodilo postupak predsedavala je sudija Ljiljana Nikolić, a Stevanović je oglašen krivim da je od jula 2016. godine u nedozvoljenoj vezi sa maloletnom N.S. za koji su znali svi, od roditelja maloletnice do institucija sistema, a slučaj je na kraju prijavila škola.

Stevanoviću je snimljen kako nedaleko od škole u Vranju ljubi devojčicu od 13 godina, a posle hapšenja i saslušanja početkom oktobra određen mu je pritvor koji je već produžen do 4. februara.

Suđenje je sve vreme bilo zatvoreno za javnost.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: