Pejić: Borbu JEREMIĆA da nastave mladi nad kojima se vrši GENOCID

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.04.2017 - 11:43

Još uvek nema preciznih informacija o tome da li će kancelarija predsedničkog kandidata Vuka Jeremića u Vranju nastaviti sa radom.

Pejić: Borba za opstanak mladih u Srbiji FOTO: D. Ristić/OK Radio Pejić: Borba za opstanak mladih u Srbiji FOTO: D. Ristić/OK Radio

U svom obraćanju javnosti nakon održanih predsedničkih izbora, Vuk Jeremić je najavio nastavak borbe za ciljeve za koje se zalagao u predsedničkoj kampanji, ne precizirajući kakva će biti njena forma.

Istovremeno, prema pisanju medija, njegove kancelarije po Srbiji, otvarane za potrebe Jeremićeve predsedničke kampanje, nastaviće sa radom i u budućem periodu.

Ni koordinator Jeremićevog tima za predsedničke izbore u Pčinjskom okrugu Slobodan Pejić nije siguran kakva će biti dalja sudbina kancelarije u Vranju.

- Nije mi poznato šta će biti sa kancelarijom, jer je zakup sa vlasnikom objekta dogovorio tim Vuk Jeremića.

Ja sam angažovan prvenstveno oko organizacije kontrole izbornog procesa za predsedničke izbore u Pčinjskom okrugu i verovatno neću nastaviti saradnju sa Vukom Jeremićem.

Ko će to nadalje raditi u Vranju, to zavisi od Jeremića, a ako me budu pitali, ja imam ideju o tome ko bi mogao da tu priču dalje vodi
– kaže Pejić.

On navodi da će kancelarija verovatno nastaviti da funkcioniše, ali i pretpostavlja da će to biti u nekim drugim prostorijama.

- Ne znam detalje koji su dogovoreni oko zakupa, ali znam da je ovaj lokal prilično veliki i dost skup.

Ukoliko se nastavi sa radom, to će verovatno biti na nekom drugom mestu
– ocenjuje Pejić.

Na pitanje da li će nastavak njegovog daljeg angažovanja biti vezan za njegovu matičnu stranku SDS, Pejić nije dao precizan odgovor.

- Ja nastavljam borbu protiv Srpske napredne stranke, a u kom obliku, videćemo.

Mislim da bi mlađi ljudi trebalo da preuzmu i nastave tu borbu, kao što se to sada dešava u Beogradu i širom Srbije, a mi stariji smo tu da im pomognemo koliko možemo.

Mi moramo da svoja mesta ustupimo mlađima, kojih se ovo najviše tiče i predstavlja pitanje njihovog opstanka, jer se nad mladima u Srbiji vrši genocid
– smatra Slobodan Pejić.

Redakcija OK Radija je pitanje o nastavku funkcionisanja kancelarije Vuka Jeremića u Vranju postavila i njegovom timu, ali do zaključenja teksta nismo dobili odgovor.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: