PET DANA slavlja za DAN GRADA

Lokalne vesti - Utorak 24.01.2017 - 09:03

Svečanom sednicom Skupštine Vranja na kojoj će biti izglasani dobitnici nagrade „31. januar“ otpočeće ovogodišnja proslava Dana grada, dana kada je Vranje 1878. godine oslobođeno od Turaka.

Liflet sa najavom dešavanja za Dan grada FOTO OK Radio Liflet sa najavom dešavanja za Dan grada FOTO OK Radio

Proslava Dana grada trajaće pet dana, a u tom vremenu planirano je više događaja kojima će biti obeležen gradski praznik.
 
Obeležavanje Dana grada nastavlja se u subotu, za kada je predviđen niz sportskih manifestacija, ali i koncert Muzičke škole od 19. časova u Domu Vojske.
 
Najvažniji događaj u nedelju je proglašavanje najboljeg sportiste Vranja za 2016. godinu, koje će biti održano u restoranu „A2“ od 20 časova.
 
Ponedeljak 30.  januar će biti posvećen najmlađima, u „Danu otvorenog srca“, dok će od 20 časova Vranjanci imati prilike da u Sportskoj hali odgledaju koncert „Crvene jabuke“.

Sam Dan grada, u utorak 31. januara biće obeležen svečanom sednicom Skupštine, na kojoj će biti dodeljene i gradske nagrade dobitnicima, ali i prijemima za vojsku i policiju, a sve će biti okončano večernjim koktelom.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: