Peticija za smenu načelnika policije u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 18.03.2014 - 09:10

Sindikat ujedinjene policije PU Vranje obavestio je javnost da je pokrenuo peticiju kojom se traži razrešenje načelnika PU Slađana Velinovića.

Sedište PU Vranje Sedište PU Vranje

Pozivajući se na Ustav, pokretači inicijative imaju nameru da se posle prikupljanja potpisa obrate ministru policije sa zahtevom za smenu Velinovića.

Sindikalisti navode da će se prikupljanje potpisa vršiti i na ulici, i do od 10 do 16 časova u naredna tri dana.

- Na ovaj vid kolektivnog obraćanja primorani smo usled nečinjenja nadležnih državnih organa i nepreduzimanja mera i radnji u
cilju zaštite ugleda (policije) i šireg društvenog interesa.

Ovom peticijom ima se za cilj da se razrešenjem postojećeg i imenovanjem novog načelnika policijske uprave, otpočne sa reformom policije u cilju vraćanja poverenja građana u rad policije.

Razvijanjem partnerstva sa građanima i zajednicom, policija kao servis svih građana garantuje im i štiti bezbednost - kaže se u saopštenju za javnost koji je potpisao predsedavajući Saveta Zoran Petrović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: