Petorica Vranjanaca UHAPŠENA ZBOG REKETIRANJA

Lokalne vesti - Četvrtak 21.07.2016 - 09:52

Vranjancima J.Š (36), S.S. ( 27), P.M. ( 26), B.I. ( 28) i B.I. (26), zbog osnovane sumnje da su u grupi izvršili krivično delo iznude na štetu osmorice članova muzičkog orkestra, određen je pritvor do 30 dana na predlog zamenika Višeg javnog tužioca u Vranju.

Više puta pokušali iznudu novca od muzičara. Foto: Thinkstock Više puta pokušali iznudu novca od muzičara. Foto: Thinkstock

Osumnjičenima se stavlja na teret da su na Vidovdan ove godine u Bujanovcu, uz upućivanje pretnji pištoljem, nožem i stavljanjem u izgled da će im bezbednost biti ugrožena, primorala muzičare da im predaju 600 evra, koji su zaradili od sviranja.

Takođe, 18. jula u Bujanovcu, tražili su da im predaju celokupnu zaradu od svadbenog veselja, koja je iznosili oko 5.000 evra.

Nakon poslednjeg događaja, oštećeni su slučaj prijavili policiji, koja je po nalogu zamenika javnog tužioca odredila zadržavanje i uz krivičnu prijavu lica privela tužiocu.

Zamenik javnog tužioca, nakon saslušanja osumnjičenih predložio je pritvor i preduzeo radnji u postupku istrage.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: