P(h)antomi Meto i Hilari

Lokalne vesti - Sreda 25.06.2014 - 11:26

Predstavom “Igre” u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih, u Vranju će u Domu vojske u petak biti otvoren treći Međunarodni festival pantomime - P(h)antomfest.

Zanimljiva ponuda ovogodišnjeg P(h)antom festa Zanimljiva ponuda ovogodišnjeg P(h)antom festa

Festival će trajati dva dana, a na njemu će prema najavi organizatora nastupiti  poznata američka pantomimičarka i komičarka Hilari Čeplejn.

Prve večeri festivala 27. juna nakon predstave “Igre” u režiji Trajčeta Gjorgieva koja je nastala u produkciji festivala, a koju će izvesti članovi Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih, nastupa Stefan Ruksanda, pantomimičar iz Rumunije.

On će izvesti predstavu “Šta bi bilo kad bi bilo”.  

Drugo veče P(h)antomfest – a rezervisano je za nastup pantomimičarke i komičarke Hilari Čeplejn, koja će izvesti predstavu “Život u njenom danu”.

- Festival će obeležiti i predavanje Hilari Čeplejn u Američkom kutku Biblioteke “Bora Stanković”.

Poslednjeg dana festivala u 12 časova od zgrade Gradske uprave do vranjske pijace nastupiće Meto Janakevski, “pantomimičar na pijaci” koji će uspostavljati kontakte sa građanima – kaže Snežana Simonović sekretar Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih u Vranju.

Treći Međunarodni festival pantomime – P(h)antomfest u Vranju održava se 27. i 28. juna u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje, u okviru projekta P(h)antomfest koji su podržali Ministarstvo kulture, Grad Vranje i ambasada SAD u Beogradu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: