PIO: Antić umesto Trajkovića

Lokalne vesti - Sreda 22.04.2015 - 11:16

Naprednjak Nenad Antić prošao je kao jedini predlog za direktora Filijale PIO u Vranju i očekuje se uskoro njegovo imenovanje od strane resornog ministra.

Trajković i Antić, smena bez promene foto A. Stojković Trajković i Antić, smena bez promene foto A. Stojković

Antić će na toj funkciji zameniti dugogodišnjeg direktora, demokratu Nebojšu Trajkovića.

– Ja sam još uvek direktor i ništa zvanično do mene nije stiglo, a vezano za funkciju koju obavljam. Direktor sam po rešenju u kome ne piše datum do kada ću obavljati tu funkciju.

To je njihova priča i njihov nalet, tako da me ništa ne bi iznenadilo da se to dogodi. Koja god garnitura da dođe na vlast, mene menjaju i nikako da me promene – kaže Trajković.

Čovek koji čeka novu fotelju, Nenad Antić, potvrdio je da je jedini kandidat za direktora PIO u Vranju i da u narednom periodu očekuje imenovanje.

– Odavno sam poslat kao jedini predlog za tu funkciju i sada očekujemo da ministar Aleksandar Vulin konačno donese rešenje.

Mislim da sam dovoljno sposoban i kompetentan da preuzmem posao u Fondu PIO, jer sam već radio na sličnim poslovima kao pravnik – kaže Antić.

On je po struci diplomirani pravnik. Oko godinu dana bio je načelnik Komunalne policije u Vranju, pa je prelaskom iz Jedinstvene Srbije u SNS smenjen sa te funkcije.

U biografiji ima upisan i rad u „Kondivi“ kao šef pravnih poslova i u „Simpu“ kao službenih pravnog sektora. Sada radi u Službenom glasniku grada Vranja, na poslovima tehničkog urednika.

U Fondu PIO zameniće direktora Nebojšu Trajkovića koji funkciju obavlja od 2008. godine.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: